Doom Eternal är mer än dubbelt så populärt som föregångaren

Doom Eternal är mer än dubbelt så populärt som föregångaren

Dessa coronatider slår hårt mot världsekonomin, med några fåtal undantag. Eftersom folk håller sig hemma har de ännu mer tid till övers för spel än normalt, något som Id Softwares hyperfärska och fantastiska (recension och guide) fps Doom Eternal nu visar med all önskvärd tydlighet.

Under lanseringstimmarna igår kväll lyckades man nämligen samla ihop över 100 000 samtidiga Steam-spelare (104 891 är den exakta toppnoteringen), vilket gör uppföljaren mer än dubbelt så populär som föregångaren, då Doom enligt SteamDB lyckades engagera drygt 44 000 samtidiga ögonpar som mest i maj 2016.

Lanseringen av Doom Eternal tycks också ha förflutit smärtfritt, då det samlade användaromdömet på Steam är “väldigt positivt” just nu, baserat på nästan 9000 recensioner. Om du ändå har problem av något så slag så kan du kolla in denna artikel, som listar kända trångmål, och hur man kan lösa dem på egen hand.

Här är också en video där Id Software tackar för det stora stödet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts