Comanche early access-lanseras nästa vecka

Comanche early access-lanseras nästa vecka

I somras bekräftade THQ Nordic att gamla goda Novalogic-spelet Comanche kommer återuppstå i händerna på tyska Nukklear Digital Minds. Ett stort öppet multiplayertest följde så sent som förra veckan, och uppenbarligen var det framgångsrikt då ett datum för early access-lanseringen nu har spikats.

I tweeten nedan bekräftar nämligen THQ Nordic att Comanche rullas ut via Steam inkommande torsdag, den 12 mars. Den nuvarande versionen av spelet består av två multiplayer-lägen (som förblir titelns huvudsakliga fokus), ett enspelaruppdrag, “flera” kartor och “flera” olika helikoptrar och drönare.

Early access-perioden beräknas vara ungefär ett ett halvår, och fler funktioner och innehåll kommer läggas till, samtidigt som spelupplevelsen förbättras baserat på fortlöpande feedback från spelarna.

Här är THQ Nordics tweet om Comanches stundande early access-lansering.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts