Arbetet med nya The Witcher-säsongen pausas i åtminstone två veckor

Arbetet med nya The Witcher-säsongen pausas i åtminstone två veckor

Världen går på sparlåga just nu för att begränsa den pågående pandemin, så det kommer inte som en överraskning att vi nu nåtts av budet att produktionen av den andra The Witcher-säsongen pausas i åtminstone två veckor, för att tillåta alla inblandade “fatta informerade beslut” om fortsättningen.

Dessa nyheter har nått oss via Deadline, där vi får reda att The Witcher är den första dramaserien producerad i Storbritannien som drabbats av dylika bestämmelser.

Inspelningen äger rum hos Arborfield Studios en bit utanför London, och produktionsteamet informerades om beslutet via e-epost, även om de kommer fortsätta få betalt av Netflix under produktionsuppehållet. Pausen riskerar givetvis bli betydligt längre än två veckor med tanke på pandemins explosionsartade utveckling de senaste dagarna, så det ska nog mycket till för att seriens premiär (planerad för 2021) inte ska försenas.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts