Anno 1800 får mer dlc, är gratis att spela i helgen

Anno 1800 får mer dlc, är gratis att spela i helgen

Förra våren släpptes Anno 1800, den nya stadsbyggaren av Blue Byte och Ubisoft. Jocke Kilman recenserade för denna publikations räkning, och delade ut betyget 78 procent, samt omdömet “en underhållande, om än idylliskt rentvättad, gestaltning av den sotiga industriella revolutionen”.

Nu har man släppt en ny video om Season 2 Pass, ett andra år av dlc för Anno 1800. De nya paketen blir tre till antalet, närmare bestämt Seat of Power (släpps den 24 mars och låter dig bygga palats), Bright Harvest (lanseras i sommar och lägger till nya traktormoduler) samt Land of Lions (debuterar i höst och beskrivs som det “överlägset” största dlc:t, då det bjuder på en ny kontinent, samt nya byggnader, handelsvaror och quests).

Slutligen blir Anno 1800 också helt gratis att spela mellan den 12 och 15 mars (torsdag kl. 12:00 och måndag kl. 15:00) via både Epic Games Store och Uplay. Du kan preloada spelet nu, och du kommer få tillgång till sandlådelägets tre första “tiers”, samt lagbaserat co-op-spelande (fyra lag bestående av fyra spelare vardera).

Här är videogenomgången av Season 2 Pass till Anno 1800.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar