4X-spelet Endless Legend är gratis att prova fram tills den 30 mars

4X-spelet Endless Legend är gratis att prova fram tills den 30 mars

Endless Legend, det fantasy-baserade 4X-strategispelet av Endless Space-utvecklarna Amplitude Studios, släpptes ursprungligen hösten 2014. Och nu är det gratis att provspela via Steam ända fram till inkommande måndag, den 30 mars, samtidigt som Guardians-expansionen skänks bort gratis.

För det sistnämnda måste du dock registrera dig på Amplitude Studios egna Games2Gether, och därefter koppla ihop tjänsten med ditt Steam-konto. En produktkod för Guardians-expansionen hittas sedan via belöningssidan, så visst känns det här lite mer omständligt än nödvändigt, men hej, gratis är ju gratis!

Dessutom, om du får blodad tand av din tid med Endless Legends, så är Emperor Edition-utgåvan av spelet prisnedsatt med hela 75 procent (7 euro och 49 cent) fram tills måndagen, och du kan även inhandla Endless Universe Collection (inklusive Endless Legend, Endless Space-spelen, Dungeon of the Endless och mängder av dlc) för 52 euro och 28 cent (prisnedsatt med 77 procent) fram tills samma datum.

Här är en Endless Legend-trailer, tillsammans med en titt på Guardians-expansionen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts