Warcraft 3: Reforged har det allra lägsta användarbetyget på Metacritic

Warcraft 3: Reforged har det allra lägsta användarbetyget på Metacritic

Recensionsbombande har sällan särskilt stor inverkan på hur ett spel presterar rent försäljningsmässigt, men förblir fansens föredragna metod för att uttrycka sitt missnöje, vilket Blizzard nu fått erfara; Warcraft 3: Reforged är nämligen spelet med det enskilt lägsta användaromdömet på Metacritic just nu.

Närmare bestämt rör det sig om 29 876 åsikter, som i genomsnitt faller på betyget 0.5 av 10. Kritikersnittet är betydligt bättre, men även det långt under Blizzards vanliga siffror med snittbetyget 64 av 100.

Anledningarna bakom den hårda kritiken (eller det stundtals regelrätta hatet) har vi redan dryftat på dessa sidor, då Warcraft 3: Reforged dels är en mycket mindre ambitiös restaurering än vad som ursprungligen utlovades, och dels har tagit bort funktionalitet jämfört med originalreleasen (custom campaigns och onlinefunktioner) såväl som spelarnas äganderätt för custom games (som ledde till Dotas genomslag i det ursprungliga Warcraft 3 när det begav sig). Något säger oss att både en och annan dramatisk Warcraft 3: Reforged-uppdatering är att vänta!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts