Veckan som gått på PC Gamer (v. 8, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 8, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Wolcen: Lords of Mayhem

av Joakim Kilman

“Det är dock synd om Wolcen försvinner ut i periferin innan det ens fått chansen att fästa sig i spelarnas allmänna medvetande. Inte för att det är så fenomenalt, men det är bra nog.”

Bild från Wolcen: Lords of Mayhem.

* * *

ARTIKLAR

Star Wars – Intensivkurs

av Benny Holmström

“Star Wars-spelen hade, liksom filmerna, sin storhetstid för länge sedan, i en galax långt, långt borta. De senaste tio åren har varit torftiga minst sagt, med få verkliga ljusglimtar.”

Bild från Jedi Fallen Order.

* * *

System Shock – Omspel

av Alex Wiltshire

“Att spela System Shock idag är om inget annat nyttigt för att påminna sig om var många av de saker vi idag tar för givet i moderna spel, har ett ursprung.”

Bild från System Shock.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts