Veckan som gått på PC Gamer (v. 7, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 7, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

PODCAST

Spelrum #23 – 2010-talets 10 bästa spel

av PCG-Redaktionen

“Vilka är egentligen de tio bästa pc-spelen som släppts mellan 2010 och 2019? I det här avsnittet har vi den definitiva listan, framröstad av hela PC Gamer-redaktionen!”

Bild från avsnitt 23 av podcasten Spelrum.

* * *

RECENSIONER

Frostpunk: The Last Autumn

av Joakim Kilman

“Jag kan inte låta bli att läsa spelet som en allegori över vår söndertrasade välfärd, där lärare, sjuksköterskor och andra offentliganställda går på knä.”

Bild från Frostpunk: The Last Autumn.

* * *

The Pedestrian

av Benny Holmström

“Plötsligt fick herr Gårman nog; han hade ledsnat på sitt fyrkantiga fängelse och ville ut, ut i världen och upptäcka saker bortom det övergångsställe han kallade sitt hem.”

Bild från The Pedestrian.

* * *

Luna: The Shadow Dust

av Joakim Kilman

“I början får jag vibbar av den klassiska julboken och kortfilmen The Snowman, av Raymond Briggs. Det är ett ordlöst men väldigt atmosfäriskt berättande som handlar mer om känslo- och stämningslägen än om intriger.”

Bild från Luna: The Shadow Dust.

* * *

PÅ GÅNG

Grounded

av Wes Fenlon

“Kanske blir det inte nästa stora hit, men det kanske räcker med en liten hit? Ett trivsamt co-op-spel som helt enkelt är gemytligt att uppleva med några vänner.”

Bild från Grounded.

* * *

Star Renegades

av Robin Valentine

“Bara i det här korta demot framträder en intrikat dans. Det påminner en aning om Into the Breachs strategiska pusslande.”

Bild från Star Renegades.

* * *

ARTIKLAR

Jag älskar dig, bullet time

av Erik Bergérus

“Jag kommer alltid att älska eldstrider i slow motion. Jag kommer att sitta på långvården och gibba The Hong Kong Massacre och utstöta meningar som “Fan vad dope!””

Bild från The Hong Kong Massacre.

* * *

Spelar just nu

av PCG-Redaktionen

Slay the Spire, Jurassic World Evolution, Farming Simulator 19 och A Short Hike.”

Bild från Slay the Spire.

* * *

Kolla även in

av Fredrik Eriksson

“Om premissen ”vänta skitlänge” inte får dig att flåsa upphetsat av förväntan är det helt i sin ordning. The Longing har just denna förutsättning, men paradoxalt gör den oss upprymda.”

Bild från The Longing.

* * *

HÅRDVARA

Månadens hårdvara – Grafikkort, vattenkylning, headset m.m.

av PCG-Redaktionen

“För dig som föredrar hårda hjärtan istället för mjuka.”

* * *

Stortest: RX5500 XT-grafikkort

av PCG-Redaktionen

“Prisvärda grafikkort för 1080p-gaming!”

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts