Veckan som gått på PC Gamer (v. 5, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 5, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Journey to the Savage Planet

av Rikard Olsson

“Där exempelvis No Man’s Sky skapar en känsla av symbios med varje ny värld man besöker gör Savage Planet att du känner dig som en parasit i det här ekosystemet.”

Bild från Journey to the Savage Planet.

* * *

Kentucky Route Zero: Act V

av Rikard Olsson

“Dialogen är fortfarande drömsk men känns samtidigt mer jordnära. Här finns inga övervuxna örnar eller magiska skogar eller skelett som brygger whiskey. Bara en märklig grupp människor som ödet valt att placera tillsammans.”

Bild från Kentucky Route Zero: Act V.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts