Shelter 3 visar upp sig i ny färggrann teaser-video

Shelter 3 visar upp sig i ny färggrann teaser-video

Förra våren annonserade svenska Might and Delight sitt Shelter 3, den elefantfokuserade uppföljaren till Shelter (där man spelade som en grävlingsmamma) och Shelter 2 (lodjur). Lanseringen är planerad till 2021 och därmed fortfarande väldigt avlägsen, men vi har ändå fått en ny färggrann teaser.

Utöver den vackra blåskimrande grafiken bjuder Shelter 3 också på en lite annorlunda spelupplevelse då elefanter är flockdjur, vilket betyder att du inte bara kommer behöva se efter och mata dina egna ungar den här gången. I teasern introduceras vi också för farligheter som krokodiler, och så uppmärksammas vi om den officiella hemsidan, där man kan prenumerera på ett nyhetsbrev om arbetet bakom kulisserna.

Här är den nya teaser-videon för Shelter 3.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts