Parasite-huset har återskapats i The Sims 4, och likheterna är slående!

Parasite-huset har återskapats i The Sims 4, och likheterna är slående!

Har du hört? Parasite vann nyligen en Oscar för bästa film (tillsammans med en hel rad andra kategorier) och blev därmed den första icke engelskspråkiga filmen någonsin att ta hem den åtråvärda utmärkelsen. Och nu har filmens dominerade lokal, familjen Parks lyxhus, återskapats i The Sims 4!

Det är simkoongarchitect på Youtube som ligger bakom verket, och nedan kan du se en 8 och en halv minuter lång VR-video, där du kan använda musen för att se dig omkring i de olika och numera rentav ikoniska rummen.

Viss spoilervarning utfärdas, speciellt mot slutet av videon, och om du vill ladda ner huset och använda det i The Sims 4 på egen hand behöver du bara söka på användar-id:t “wow742” i The Sims 4-galleriet. Försäkra dig dock om att du har markerat “custom content” och aktiverat “bb.moveobjects on'”-fusket innan du flyttar in!

Här är Parasite-huset återskapat i The Sims 4.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts