Pandemic kommer inte längre skänkas bort via Epic Games Store nästa vecka

Pandemic kommer inte längre skänkas bort via Epic Games Store nästa vecka

I torsdags skrev vi om Farming Simulator 19, det nuvarande gratisspelet på Epic Games Store (som du kan plocka på dig det fram till torsdag kl. 17:00 svensk tid). I samma veva avslöjades även denna veckas gratisspel i traditionell stil, i detta fall tre brädspelsadaptioner av Asmodee Digital.

Nu har vi emellertid fått reda på (via våra internationella kollegor) att ett av dem kommer trilla bort. Både Carcassone och Ticket to Ride finns kvar på gratismenyn, men Pandemic har avlägsnats. Epic Games säger bara att de har “ändrat releasen för Pandemic som ett gratisspel i vår butik till ett senare datum”, men med tanke på den nuvarande coronaepidemin (Pandemic handlar om just dödliga sjukdomar) är det inte svårt att lista ut den bakomliggande anledningen på egen hand. Vi får med andra ord bara vänta och se när vi kommer få spela Pandemic gratis, men det riskerar nog ta ett bra tag då coronahistorien sannolikt ännu bara har börjat.

Här är den gamla lanseringstrailern för Pandemic.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts