Nya Fortnite-säsongen är här, kolla in lanseringstrailern

Nya Fortnite-säsongen är här, kolla in lanseringstrailern

I höstas gick Epic Games battle royale-skjutare Fortnite officiellt in i dess andra fas, i och med lanseringen av Chapter 2. En helt ny karta var den största nyheten, så det är inte undra på att Fortnite Chapter 2 Season 2, som gick live igår kväll, inte känns vidare uppseendeväckande i jämförelse.

Nedan ser du en trailer både för Chapter 2 Season 2 och dess battle pass. Agenttemat är synnerligen genomgående, och kretsar kring konflikten mellan de ljusskygga organisationerna Ghost och Shadow.

Kartan har fått få dramatiska förändringar den här gången, men vi hittar ändå ett antal nya “topphemliga” James Bond-doftande platser i form av exempelvis underjordiska baser. Battle passet låter dig låsa upp ett gäng olika agenter för de två organisationerna, och Marvel-hjälten Deadpool är också med, av någon konstig anledning.

Här är trailrarna för Fortnites nya kapitel och battle pass.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts