Konsolexklusiviteten för Final Fantasy VII Remake har förlängts

Konsolexklusiviteten för Final Fantasy VII Remake har förlängts

I december dök omslaget till Playstation 4-versionen av Final Fantasy VII Remake upp på internet, och med det en liten etikett som konstaterade att spelet blir tidsexklusivt för plattformen fram till den 3 mars 2021. Sedan dess har dock en liten försening inträffat, som nu också tycks påverka oss pc-spelare.

I mitten av januari flyttades nämligen Final Fantasy VII Remake-lanseringen från den 3 mars 2020 till den 10 april 2020, och nu har det här också reflekterats i det uppdaterade omslaget på utvecklarna och utgivarna Square Enix egna hemsida. Den lilla rutan säger därför numera “tidsexklusivt fram till den 10 april 2021”, vilket alltså betyder pc-lansering den 11 april 2021 som allra tidigast (men förmodligen dröjer spelet ändå längre än så).

Medan vi väntar kan vi ju kolla in den där nya trailern igen, inklusive Cloud i klänning!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts