Half-Life: Alyx släpps måndagen den 23 mars

Half-Life: Alyx släpps måndagen den 23 mars

I november presenterades Half-Life: Alyx, Valves upphaussade “VR-flaggskepp”, slutligen för omvärlden. Då hette det bara att spelet kommer släppas någon gång i mars, men nu har vi fått ett slutgiltigt, spikat datum; Half-Life: Alyx kommer lanseras via Steam månaden den 23 mars. Nedräkningen har börjat!

Om du förköper spelet får du just nu 10 procents rabatt (45 euro istället för det ordinarie 50 euro), och vi passar även på att påminna om att resten av Half-Life-serien är helt gratis att spela fram till lanseringen av Half-Life: Alyx. Speciellt Half-Life 2 lär vara värt ett återbesök, då Half-Life: Alyx som bekant är en Half-Life 2-prequel, fast med Gordon Freemans vapendragare Alyx Vance i huvudrollen (komplett med röstskådespeleri).

Här är Valves tweet om det spikade Half-Life: Alyx-datumet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar