Dragon Age-regissören har redan lämnat Ubisoft

Dragon Age-regissören har redan lämnat Ubisoft

Redan hösten 2017 lämnade Dragon Age-regissören Mike Laidlaw Bioware, innan han anslöt till Ubisofts Assasssin’s Creed Odyssey-studio i Quebec drygt ett år senare. Och nu har det visat sig att Mike Laidlaw inte hann bli gammal på sin nya arbetsplats, då han redan har vandrat vidare.

Via Twitter har nämligen Mike Laidlaw själv berättat att den 31 januari blev han sista dag hos Ubisoft Quebec (och Ubisoft rent allmänt). Ubisoft Quebec jobbar just nu på det The Legend of Zelda: Breath of the Wild-doftande Gods & Monsters (som relativt nyligen försenades åtminstone till i vår), men huruvida det projektets vara eller icke vara ligger bakom det skedda är oklart. Mike Laidlaw verkar inte ha några omedelbara planer för vad som väntar här näst, utan han kommer ta god tid på sig med att fundera på nästa steg.

Här är Mike Laidlaws tweet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts