Chocken! Ett nytt Call of Duty släpps i år

Chocken! Ett nytt Call of Duty släpps i år

De senaste åren har Activisions verksamhet kretsat kring två saker och två saker endast (i alla fall om man räknar bort Blizzard-delen av spelgiganten); Call of Duty och nyversioner av klassiska spel, och nu har vi fått reda på att man tänker fortsätta i samma stil, om än med vissa modifikationer.

I ett kvartalssamtal med investerare utlovar nämligen Activision ett nytt Call of Duty i år (chockerande, vi vet!) även om man ännu inte vill avslöja varken titel eller vilken studio som utvecklar spelet (förmodligen inte Infinity Ward, som gav oss fjolårets utmärkta Modern Warfare-reboot, så uppgiften har säkerligen tillfallit Treayarch eller Sledgehammer Games). Den nya titeln sägs redan nu “generera upphetsning” bland speltestare, men så har säkert fallet också varit med majoriteten av Call of Duty-spelen under årens lopp.

Betydligt mer intressant är vd:n Bobby Koticks uttalande om inte bara fortsatt fokus på remasters (Crash Bandicoot N.Sane Trilogy och Spyro Reignited Trilogy har presterat mycket bra, tillsammans med det fortfarande konsolexklusiva Crash Team Racing Nitro-Fueled) utan även möjligheten att leverera “helt nytt innehåll inom dessa varumärken”. Ett helt nytt Crash Bandicoot eller Spyro vore väl inte helt fel?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts