Celeste möter Dead Cells i nya early access-titeln Scourgebringer

Celeste möter Dead Cells i nya early access-titeln Scourgebringer

Celeste (recension) och Dead Cells (recension) är utan tvekan två av de senaste årens mest hyllade indietitlar, så när just dessa två spel nämns som referensramar för en ny early access-titel finns det anledningar att spetsa öronen; Scourgebringer är tillgängligt via Steam nu, och nedan ser du en trailer!

Scourgebringer är ett pixligt och ilsnabbt plattformsspel i roguelite-snitt, och spelaren tar kontrollen över Kyhra, som måste slå sig igenom uråldriga maskiner i jakten på sitt eget förflutna och mänsklighetens försoning.

Enligt utvecklarna Flying Oak Games och E-Studio kommer early access-perioden för Scourgebringer vara “mellan 6 till 8 månader”, och fokus ligger på att “balansera upplevelsen för alla spelstilar”. Alla kärnsystem och tre genomspelningsbara världar (utökas till sex stycken i den fullständiga releasen) är dock på plats redan nu, och priset (just nu 13 euro och 49 cent) kommer sannolikt höjas efter early access-utträdet.

Här är early access-trailern för Scourgebringer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts