Älskade spelläget Trials of Osiris gör comeback i Destiny 2

Älskade spelläget Trials of Osiris gör comeback i Destiny 2

Trials of Osiris var ett väldigt populärt, lagbaserat PvP-läge för sex deltagare i det ursprungliga Destiny. Och nu gör det äntligen comeback i Destiny 2, och rullas ut tillsammans med de tre ursprungliga kartorna (Cauldron, Exodus Blue och Anomaly) i samband med nya säsongen Season of the Worthy.

Nedan kan du se en bakom kulisserna-video för Season of the Worthy och Trials of Osiris, och via Twitter tillägger Luke Smith, game director, att han och teamet “genuint älskade” Trials of Osiris, och att Destiny 2 behöver “ambitiösa PvP-upplevelser som dessa”. Läget använder “uppkopplings-baserad och card-state-matchmaking”, och vi kommer få veta mer om Season of the Worthy och Trials of Osiris de kommande veckorna.

Här är bakom kulisserna-videon om Trials of Osiris och Season of the Worthy till Destiny 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts