Warner Bros fortsätter teasa nytt Batman: Arkham-spel

Warner Bros fortsätter teasa nytt Batman: Arkham-spel

Förra hösten teasade Warner Bros ett nytt Batman: Arkham-spel rätt aggressivt. Ännu har inga officiella detaljer yppats (en industri-insider hävdar dock att titeln blir Arkham Legacy och bjuder på flera spelbara karaktärer) men nu har man återvänt från julledigheten med förnyad entusiasm!

Under gårdagen publicerade nämligen Batman: Arkham Origins-utvecklarna WB Montréal en tweet, som tillsammans med snarlika bilder på Facebook och Instagram ger oss följande helhetsbild.

Nu är jag ingen Batman-expert, men visst ser det ut som någon form av polisbricka, i stil med den som Gotham-polisen använder? Det vore även svårt att förställa sig att en ren skurkorganisation skulle välja den här specifika designen, speciellt med tanke på Gotham-skylinen och örnen upptill, som ju är en väldigt traditionell amerikansk symbol. Antyder detta ett regelrätt krig mellan Batman och Gothams polisstyrka i det kommande spelet?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts