Veckan som gått på PC Gamer (v. 2, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 2, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Monster Hunter World: Iceborne

av Joakim Kilman

“När det är som allra bäst, så är Iceborne ett intensivt och roligt actionrollspel. Riktigt så bra som de stora lovorden gjorde gällande när den släpptes på konsol, är den inte.”

Bild från Monster Hunter World: Iceborne.

* * *

PODCAST

Spelrum #22 – 10 trender som förändrade spelvärlden under 2010-talet

av PCG-Redaktionen

” För det har minsann varit ett händelserikt decennium för spelbranschen – men vilka händelser och trender har egentligen varit viktigast? Det ska vi försöka bena ut i det här avsnittet.”

Bild för avsnitt 22 av podcasten Spelrum.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts