Stardew Valley har sålt över 10 miljoner exemplar

Stardew Valley har sålt över 10 miljoner exemplar

Jordbrukarsimulatorn Stardew Valley (som ingår i en bundle hos Humble just nu) är ett av det gångna årtiondets mest älskade spel hos PC Gamer-staben (exakt hur älskat lär du bli varse om inom kort, nudge nudge wink wink). Och vi är uppenbarligen långt ifrån ensamma om att ha blivit förtjusta!

Nu har nämligen Stardew Valley-skaparen Eric Barone (a.k.a. Concerned Ape) tagit till Twitter för att meddela att spelet har sålt i över 10 miljoner exemplar sedan debuten i februari 2016.

Eric Barone säger att det är “konstigt och fantastiskt att tänka tillbaka på tiden då jag utvecklade det här spelet i mitt sovrum, utan någon som helst aning om folk skulle gilla det”. Om du är obekant med spelet så kan du för all del fortfarande läsa Fredrik Erikssons ursprungliga recension, där han delade ut betyget 92 procent tillsammans med omdömet “ett stort litet mästerverk om ett bondeliv som aldrig slutar ge”.

Här är Eric Barones tweet om den osannolika Stardew Valley-milstolpen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts