Moddare har skapat imponerande Harry Potter-karta i Minecraft!

Moddare har skapat imponerande Harry Potter-karta i Minecraft!

Det finns ambitiösa hobbyprojekt och så finns det Minecraft School of Witchcraft and Wizadry, en oerhört imponerande Minecraft-karta som återskapar Harry Potter-skolan Hogwarts med omgivningar, inklusive quests, pussel och en trolsk stämning som verkligen inte går av för hackor!

Du kan kolla in en fyra minuter lång trailer för Minecraft School of Witchcraft and Wizadry här nedan, och om du vill stöda projektet kan du styra kosan till Patreon, där utvecklingsteamet (som är “väldigt litet” och består av “fattiga studerande”) just nu drar in 304 dollar i månaden.

Man siktar på att släppa en version av kartan “innan slutet av månaden”, och den kommer vara helt gratis att ladda ner. Frågan är om det är tillräckligt för att Warner Bros (eller vem som nu sitter på spelrättigheterna för Harry Potter just nu) ska kunna låta bli att stänga ner projektet inom kort?

Här är trailern för Minecraft School of Witchcraft and Wizadry.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts