Kingpin: Reloaded har avtäckts, kolla in första trailern!

Kingpin: Reloaded har avtäckts, kolla in första trailern!

Minns du Kingpin: Life of Crime? Xatrix Entertainments hårdkokta fps från 1999 väckte en hel del uppmärksamhet när det begav sig, främst för att det verkligen inte skrädde på svordomarna och framställdes som skitigt och realistiskt, under ett tidevarv där genren fortfarande dominerades av sci-fi.

Nu kommer en nyversion utvecklad av Slipgate Ironworks; nedan ser du nämligen den första trailern för Kingpin: Reloaded, och bland nyheterna väntar 4K-upplösningar och 60 fps, tillsammans med “klassiska och förbättrade lägen”, “ombalansering och polering”, stöd för ultrabreda skärmar och “ett nytt quest-system”. Kingpin: Reloaded kommer släppas någon gång under 2020, och du kan läsa mer på den officiella hemsidan.

Här är den första trailern för Kingpin: Reloaded.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts