Epic Games Store kommer fortsätta ge bort ett spel i veckan under hela 2020

Epic Games Store kommer fortsätta ge bort ett spel i veckan under hela 2020

I skrivande stund har jag 79 spel på mitt Epic Games Store-konto, och har inte betalat för ett enda av dem. Om du, liksom jag, loggade in varje torsdag under fjolåret för att plocka på dig veckans gratisspel, så sitter du förmodligen på liknande siffror. Och de kommer fortsätta växa lavinartat under hela 2020!

Epic Games har nämligen annonserat att de kommer fortsätta ge bort ett gratisspel varje vecka under hela 2020, och när du väl lagt till titeln på ditt konto så får du behålla det för evigt. Bevisligen har den ekonomiska kalkyleringen fungerat alldeles utmärkt under 2019 (det är en rätt stor grej att kunna garantera att X antal spelare loggar in på Epic Games Store varje vecka) och totalt säger sig Epic Games numera sitta på 108 miljoner Epic Games Store-kunder (på pc), som sammanlagt har lagt ut 680 miljoner dollar på spel, varav 251 miljoner gått till tredjepartsspel (jupp, Fortnite är fortfarande en väldigt stor grej utifall du trodde motsatsen).

Totalt har Epic Games nu gett bort 73 gratisspel (sammanlagt värda 1455 dollar) som spelare har adderat till sina konton över 200 miljoner gånger. Open Critic-snittet för gåvospelen ligger även på 80 procent, så det har handlat om en hel del riktigt schyssta titlar. Veckans gratisspel Sundered: Eldritch Edition ersätts av Horace imorgon torsdag, så om du inte lagt till det på ditt konto ännu så är det hög tid att göra det!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts