Dying Light 2 försenas på obestämd tid

Dying Light 2 försenas på obestämd tid

Det här med uppskjutningar av polska storspel är i ropet just nu. Förra veckan försenades CD Projket Reds Cyberpunk 2077, och nu har Techland också tvingats krypa till korset, för att medge att Dying Light 2 inte kommer släppas i vår som planerat. Du kan läsa studions fulla uttalande i tweeten här nedan.

Till skillnad från Cyberpunk 2077 har dock Dying Light 2 inte fått något nytt lanseringsdatum, eller ens ett tilltänkt lanseringsfönster; allt vi får reda på är att spelet dröjer bortom våren (“vi behöver mer tid för att uppfylla vår vision”) och att vi kommer få reda på mer information de kommande månaderna, vilket antyder att Techland för tillfället inte känner sig helt säkra på exakt hur lång förseningen kommer bli. Räkna inte med att spela Dying Light 2 förrän i höst med andra ord, och kanske inte ens då. Väntan riskerar bli väldigt, väldigt lång.

Här är Techlands tweet om förseningen av Dying Light 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts