Veckan som gått på PC Gamer (v. 52, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 52, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

TOPPLISTA!

PC Gamer utser årets spel 2019

av PCG-Redaktionen

“PC Gamer-redaktionen har, precis som vi gjort sedan 1858 (cirka), strålat samman för att rösta, stöka och skrika fram just våra favoriter.”

Årets Spel 2019.

* * *

PODCAST

Spelrum #22 – 10 trender som förändrade spelvärlden under 2010-talet

av Jerry Fogselius

” För det har minsann varit ett händelserikt decennium för spelbranschen – men vilka händelser och trender har egentligen varit viktigast? Det ska vi försöka bena ut i det här avsnittet.”

Bild för avsnitt 22 av podcasten Spelrum.

* * *

RECENSIONER

Mechwarrior 5: Mercenaries

av Mats Nylund

“Här handlar det om att springa omkring i din gigantiska bepansrade robot-Kasuar (världens argaste och otäckaste fågel – strutsen kan gå och gömma sig), skjuta fienden lite mer än de skjuter dig och förhoppningsvis klara dig hela vägen till uppdragets slut.”

Bild från Mechwarrior 5: Mercenaries.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts