Våra 19 högst betygsatta pc-spel 2019

Våra 19 högst betygsatta pc-spel 2019

Ännu ett år är till ända, och det är återigen dags att blicka tillbaka på pc-spels-året som gått. Vi har redan publicerat redaktionens gemensamma topp tio, men den listan förtäljer inte riktigt hela sanningen, så här kommer en sammanställning över alla spel vi förärat med betyget 85 procent eller högre under 2019!

Vi noterar dock ett markant skifte jämfört med i fjol. Under 2018 delade vi nämligen ut betyget 85 procent eller högre till hela 31 spel (33 under 2017), men under 2019 kan vi bara räkna 19 stycken, vilket antyder att vi antingen blivit snålare med betygen, eller att spelåret 2019 överlag bara har varit lite sämre än normalt. Förmodligen en kombination av båda, då A Plauge Tale: Innocence, Hypnospace Outlaw och Resident Evil 2 (som alla var med på vår gemensamma topp tio) föll under 85-procents-gränsen.

Hur som helst, här är alla recensioner där vi delat ut betyget 85 procent eller högre i år. Trevlig läsning!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts