THQ Nordic har släppt spelbar teaser för möjlig Gothic-remake

THQ Nordic har släppt spelbar teaser för möjlig Gothic-remake

I våras köpte THQ Nordic upp tyska rollspelsstudion Piranha Bytes, tillsammans med de tillhörande varumärkena Gothic, Risen och Elex. Den förstnämnda serien är fortfarande den mest älskade (upplever jag det som) och THQ Nordic vill givetvis dra nytta av det, om än på ett väldigt märkligt sätt.

Hux flux har nämligen en “spelbar teaser” för en remake av det numera 18 år gamla Gothic gjorts tillgänglig via Steam, och du torde ha det drygt två timmar långa smakprovet i ditt bibliotek i detta nu om du äger något av Piranha Bytes tidigare spel på plattformen. Om inte så är det bara att köpa något av dem!

Kruxet är att THQ Nordic och THQ Nordic Barcelona (Piranha Bytes jobbar på andra projekt) ännu inte bestämt sig för om spelet kommer bli av eller inte, så ladda ner teasern och prova, och låt de ansvariga få veta vad du tycker via sociala kanaler. Utöver de givna grafiska uppdateringarna (teasern är byggd i Unreal Engine 4) ämnar man också “förbättra några saker som inte var så bra, såsom till exempel stridssystemet”.

Här är en trailer för Gothic-remaken, tillsammans med en jämförelsevideo.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts