Spelrum #22 – 10 trender som förändrade spelvärlden under 2010-talet

Spelrum #22 – 10 trender som förändrade spelvärlden under 2010-talet

Om bara några dagar är 2010-talet ett minne blott, och det innebär givetvis att vi kände oss manade att blicka bakåt. För det har minsann varit ett händelserikt decennium för spelbranschen – men vilka händelser och trender har egentligen varit viktigast? Det ska vi försöka bena ut i det här avsnittet där vi samlat 10 saker som vi anser var mest inflytelserika de senaste tio åren.

Tyvärr var tekniken inte med oss den här gången, vilket lett till att ljudet blev rätt dåligt. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för detta och hoppas ni har överseende. Vi vill också tacka så hjärtligt för att ni lyssnat på oss ytterligare ett år! Ha nu en riktigt god jul, ett gott nytt år, en glad helg, så ses vi nästa decennium!

I det här avsnittet hör vi Benny Holmström, Thomas Petersson, Jerry Fogselius, och Rikard Olsson.

Musik: hellstar.plus

Lyssna nu på Stitcher, SpotifyAcastSoundcloud, Poddtoppen, Tune In, och Itunes. Dessutom finns podden numera också på YouTube, där avsnitten kommer upp lite senare.

Spelrum är en podcast av och med Svenska PC Gamer. Nya avsnitt kommer en-två gånger i månaden. Har ni frågor, kommentarer, eller bara vill prata av er om avsnittet så kommentera gärna! PS. Vi tål kritik.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts