PUBG experimenterar med TVÅ blå cirklar

PUBG experimenterar med TVÅ blå cirklar

Playerunknown’s Battlegrounds vägrar sluta utvecklas och växa. Senast lade utvecklarna till spikmattor och nu har de testat att introducera en nyhet som säkert kommer att skaka om PUBG-världen ordentligt. Ni vet den blåa cirkeln som sakta tar kål på alla som inte rör på påkarna? Tänk om vi lade till en till??

Det är precis vad PUBG Corp har gjort. På testservrarna har de experimenterat med att lägga till en ny blå zon som placeras slumpmässigt inuti den annars säkra delen av kartan. Den här bilden, som vi plockat från PCGamesN, visar hur det här ser ut i praktiken:

PUBGs karta med den nya blå cirkeln.

Den här blåa zonen fungerar precis som den vi redan känner till och gör samma mängd skada som den yttre. Alltså gäller det för spelare att inte campa eller spendera för länge om de inte vill falla offer för den blå fasan.

Om du vill testa den här själv kan du göra det på spelets testserver genom att spela med fyra spelare på Erangel. Om och när den kommer att dyka upp på andra banor eller i huvudspelet vet ingen ännu.

Det kommer nog inte som någon överraskning att vi på PC Gamer älskar Playerunknown’s Battlegrounds. Speciellt inte om du följer oss på Twitch där vi spelar det med alarmerande regelbundenhet. Därför är vi givetvis nyfikna på hur det här kommer skaka om spelet och påverka vår vanliga taktik av att gömma oss i närmaste badkar och gråta tills någon gör slut på vårt lidande.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts