Henry Cavill introducerar Geralt i ny The Witcher-video

Henry Cavill introducerar Geralt i ny The Witcher-video

Bild: Netflix

Hajpen, känner du den? Jag känner den, till den grad att jag kommer registrera ett Netflix-konto inom kort, bara för att se den efterlängtade och numera överraskande lovande The Witcher-serien, som har premiär den 20 december. Och nu har vi fått en ny video där Henry Cavill introducerar sig själv!

Superman- och Mission: Impossible-skådespelaren gestaltar nämligen ingen mindre än Geralt of Rivia, The Witcher-böckernas och -spelens huvudroll, och om du spelat de sistnämnda så kommer sannolikt inget som en överraskning här; witchers är monsterjägare och mutanter, som kan förstärka sina förmågor i strid med hjälp av diverse trollbrygder, och även med grundläggande magi i form av signs. Geralt i sig har också, precis som i spelen, väldigt torr humor som säkert lär bjuda upp till ett och annat skratt i jullovssofforna.

Här är den nya videon om The Witcher.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts