Final Fantasy VII Remake släpps inte till pc under 2020

Final Fantasy VII Remake släpps inte till pc under 2020

I somras fick vi reda på att efterlängtade jrpg-elefanten Final Fantasy VII Remake släpps “först” till Playstation 4 nästa år, den 3 mars 2020. Och nu har vi fått mer information om exakt vad detta innebär, då Square Enix har publicerat spelets slutgiltiga omslag via den egna hemsidan.

Om man väljer North American Package Art i “assets”-kolumnen till höger får man nämligen upp en version av omslaget som pryds av en liten logotyp som säger att spelet är “tidsexklusivt fram till den 3 mars 2021” på Playstation, vilket innebär att vi kommer kunna spela titeln på pc:n den 4 mars 2021 som allra tidigast (även om lanseringen sannolikt dröjer ett bra tag längre än så).

Vi på PC Gamer är dock fast övertygade om att en pc-version faktiskt anländer förr eller senare, då Final Fantasy XV också nådde vårt plattform till slut (även om det skedde 15 månader efter konsollanseringen) och dessutom har fått sällskap av diverse nyutgåvor av seriens äldre delar. Så det är bara att vänta och se!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts