Veckan som gått på PC Gamer (v. 45, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 45, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

PODCAST

Spelrum #21 – Star Wars-snack med Indy Neidell

av PCG-Redaktionen

“Alla talar engelska i det här avsnittet av Spelrum! Detta eftersom vi är extremt tursamma att ha en sann amerikan renässansman som gäst. Indy Neidell, känd från YouTube-kanalerna The Great War, World War Two, och Sabaton History. Tillsammans med Indy pratar vi om något som ligger oss alla varmt om hjärtat: Star Wars.”

Bild för 21a avsnittet av podcasten Spelrum.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts