Spelrum #21 – Star Wars-snack med Indy Neidell

Spelrum #21 – Star Wars-snack med Indy Neidell

Alla talar engelska i det här avsnittet av Spelrum! Detta eftersom vi är extremt tursamma att ha en sann amerikan renässansman som gäst. Indy Neidell, känd från YouTube-kanalerna The Great War, World War Two, och Sabaton History – för att inte nämna att han även är både skådespelare och musiker.

Tillsammans med Indy pratar vi om något som ligger oss alla varmt om hjärtat: Star Wars. I upptakten till Episode IX, The Mandalorian, och Jedi Fallen Order pratar vi om våra personliga bakgrunder med serien, vilka som är de bästa och sämsta spelen, samt hur det kom sig att Indy Neidell lånade ut sin röst till Battlefront II.

Det blir ett hjärtligt samtal om både filmerna och spelen, men kanske främst om Ove Thörnqvist.

I det här avsnittet hör vi Indy Neidell, Fredrik Eriksson, Mats Nylund, och Rikard Olsson.

Musik: hellstar.plus

Lyssna nu på Stitcher, SpotifyAcastSoundcloud, Poddtoppen, Tune In, och Itunes. Dessutom finns podden numera också på YouTube, där avsnitten kommer upp lite senare.

Spelrum är en podcast av och med Svenska PC Gamer. Nya avsnitt kommer en-två gånger i månaden. Har ni frågor, kommentarer, eller bara vill prata av er om avsnittet så kommentera gärna! PS. Vi tål kritik.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts