Red Dead Redemption 2 kommer till Steam nästa vecka

Red Dead Redemption 2 kommer till Steam nästa vecka

Tidigare den här månaden, tisdagen den 5 november, släpptes Rockstar cowboysandlåda Red Dead Redemption 2 (recension) äntligen till pc – dock enbart via Rockstar Games Launcher och Epic Games Store, så Steam-användare har varit tvungna att vänta. Fram tills nu, det vill säga!

Rockstar Games har nämligen tagit till Twitter för att annonsera att Red Dead Redemption 2 släpps via Steam nästa veckas torsdag den 5 december, vilket alltså innebär att Epic-avtalet (vilket vi kan förmoda är något som finns) höll spelet borta från Steam i exakt en månad. Överdrivet mycket mer än så finns inte att säga för tillfället, men vi kan ju hoppas att Steam-lanseringen blir betydligt smidigare än Rockstar Games Launcher- och Epic Games Store-premiärerna, men nog kan vi räkna med att Valves plattform får några specifika problem också!

I andra Red Dead Redemption 2-relaterade nyheter släpptes Red Dead Redemption 2 Mod Manager via Nexusmods här om dagen, ett fint litet program som låter dig aktivera och avaktivera installerade moddar med några enkla knapptryck. Och det lär ju bli en hel del mer av den varan nu när spelet även kommer till Steam!

Här är Rockstars tweet om Steam-premiären för Red Dead Redemption 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts