Populär Fortnite-youtubare livstidsavstängs efter fusk

Populär Fortnite-youtubare livstidsavstängs efter fusk

Influencers brukar komma undan med en hel del, och om de straffas för sina övertramp så straffas de oftast väldigt milt. Så icke i fallet Faze Yarvis; den populära Fortnite-youtubaren (2 miljoner prenumeranter) har stängts av från spelet på livstid efter att ha laddat upp videor där han fuskade.

Videon i fråga har tagits ner från Faze Jarvis egna kanal, men har bevarats för eftervärlden av ett annat konto. I videon medger Faze Jarvis öppet att han använder aimbot, varpå han mosar ett helt gäng oskyldiga spelare.

Efter avstängningen laddade Faze Yarvis upp en ursäktsvideo i sann Youtube-stil, där han säger att han “inte ens tänkte på” att han kunde livstidsavstängas för sina hyss. Både Fortnites community-regler och End User License-avtalet säger att fuskande kan resultera i avstängning, så man kan inte påstå att straffet inte är förtjänat.

Här är Faze Jarvis ursäktsvideo för hans Fortnite-fuskande.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts