Nästa Rage 2-expansion släpps den 14 november

Nästa Rage 2-expansion släpps den 14 november

I slutet av september släpptes den första expansionen Rise of the Ghosts till den svenskutveckalde sandlådeskjutaren Rage 2 (recension). Och nu drar det ihop sig igen då Bethesda har tagit till den egna hemsidan för att berätta att Terrormania, expansion nummer två, släpps den 14 november.

I Terrormania får spelarna utforska en “fördomd alteranativ version av ödemarken”, som kort och gott kallas för Deadlands. Spelaren ombeds således att skjuta sig igenom mörkrets skelettsoldater för att bryta förbannelsen, och till sin hjälp har man ett helt nytt vapen, ett kraftfullt svärd som är nyckeln för att “låsa upp portaler mellan verkligheterna”. Utöver uppyntade gamla områden kommer man även få besöka flytande öar och ett sjukhus, medan man försöker finna alla fragment av den krossade Necrodiscen, som behövs för att stänga portalen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts