Miljonlotteriet, där allt överskott går till IOGT-NTO – i samarbete med Miljonlotteriet

Miljonlotteriet, där allt överskott går till IOGT-NTO – i samarbete med Miljonlotteriet

Miljonlotteriet – underhållning för ett nyktrare samhälle!
Miljonlotteriet har under 2000-talet skänkt över 2 miljarder kronor för att bidra till ett nyktrare samhälle. Dina skraplotter gör skillnad när du spelar hos Miljonlotteriet.

Att spela bingo på Miljonlotteriet.se har varit möjligt under mer eller mindre hela 2000-talet, men Miljonlotteriet har funnits med längre än så och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Det som skiljer Miljonlotteriet åt från andra lotterier och spelbolag är att deras överskott som de får in på sina skraplotter och bingo går oavkortat till IOGT, som också äger Miljonlotteriet. IOGT är en känd rörelse som arbetar mot drogfrihet och som hjälper tusentals människor i Sverige varje år.

Miljonlotteriets överskott går till IOGT-rörelsen som arbetar för ett drogfritt samhälle!

Så vad innebär det att Miljonlotteriet ger sitt överskott av intäkter till IOGT-NTO-rörelsen? Faktum är att Miljonlotteriet faktiskt skapades av den anledningen, för att rörelsen ville samla in mer medel för att kunna hjälpa till att bidra till ett nyktrare samhälle mot alkohol och droger. Och det är också något som de har gjort, bara sedan år 2000 så har Miljonlotteriet dragit in över 2 miljarder kronor till rörelsens arbete. För att ta del av mer information om vilka kampanjer som Miljonlotteriet har så kan du följa dem på Facebook eller Youtube.

Något som Miljonlotteriet riktar in sig särskilt mycket på är just hemlöshet och bidrag till hjälp för missbruk i hela landet. Det är också det som Miljonlotteriets överskott bidrar till – bättre vård till missbrukare och tak över huvudet till de som är hemlösa. Varje år ordnar IOGT-rörelsen dessutom många evenemang som riktar in sig på barn och unga som lever i missbruksfamiljer och som behöver stöd från omvärlden och få uppleva glädje. De anordnar allt från sommarläger till roliga aktiviteter under alla säsonger på året. Genom att skrapa lotter hos Miljonlotteriet så bidrar du alltid lite till IOGT:s rörelse och arbete för nykterhet.

Ha tur och vinn ändå – trots nitlott!

I Miljonlotteriets utlottningar har man chansen att vinna allt från bilar och resor till sitt drömhus, samtidigt som varje såld lott också bidrar till något gott för samhället.

Om man haft oturen att kamma hem en nit, så kan man dessutom ha tur ändå. Alla nitlotter som spelats på Miljonlotteriet har en chans att vara med i en extradragning och ändå ha chans till vinst. Ofta så är det bilar som lottas ut på någon av nitlotterna och dragningar görs med jämna mellanrum, flera gånger per månad.

Om du gillar att spela på skraplotter och bingo så är Miljonlotteriet ett perfekt sätt att bidra till något gott samtidigt som du får njuta av underhållning. Dessutom så kan du följa alla händelser och nyheter på Miljonlotteriet.se och se vilka alla lyckliga vinnare är, samt följa välgörenhetsarbetet som IOGT sysslar med under hela året. Det är lätt att gilla konceptet som Miljonlotteriet har, att skaffa sig en inriktning för välgörenhetsarbete och sedan använda sitt överskott för välgörande ändamål!

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts