Kolla in den första trailern för To the Moon 3!

Kolla in den första trailern för To the Moon 3!

I mars skrev vi om Impostor Factory, det nya spelet av Kan Gao, mannen bakom kultklassikerna To the Moon och Finding Paradise (recension). Spelet beskrevs som “en tidsåterställande thriller om blodiga mord”, som kommer markera “slutet på en era” genom ett “påtagligt skifte”.

Kraftfulla ord som vid tillfället fick Impostor Factory att inte låta som en fortsättning på To the Moon och Finding Paradise (som är sammanlänkade), men nu har Kan Gao valt att rent ut rubriksätta den nya Impostor Factory-trailern med titeln To the Moon 3, för att undanröja alla tvivel och förmodligen även höja intresset för spelet flera snäpp. Precis som i tidigare spel är grafiken synnerligen pixlig, och tydligen blir det även en del dansnummer?

Impostor Factory släpps i slutet av 2020 via Steam. Här är den första trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts