Hittat en säkerhetslucka i Red Dead Online? Rockstar betalar!

Hittat en säkerhetslucka i Red Dead Online? Rockstar betalar!

I tisdags släpptes äntligen Red Dead Redemption 2 till pc via Rockstar Games Launcher och Epic Games Store (Steam-lansering följer i december). Vi har redan fått moddar och uppdateringar (eftersom spelet var väldigt kraschbenäget till en början), och nu vill Rockstar ha ytterligare hjälp.

I samband med lanseringen av Red Dead Redemption 2 till pc meddelade man nämligen att man utökar sitt redan existerande “prisjägarprogram” (som tidigare har innefattat Grand Theft Auto 5 och GTA Online) till Red Dead Redemption 2 och Red Dead Online på samtliga plattformar, tillsammans med Red Dead Redemption 2 Companion App och iFruit Mobile App. Du kan anmäla dig här, och Rockstar utlovar åtminstone 150 dollar för alla som hittar säkerhetsluckor i spelen, och den summan kan höjas upp till 10 000 dollar om man lyckas replikera inkorrekta spelaravstängningar i Grand Theft Auto Online (och numera även Red Dead Online, antar vi?).

Så om du stöter på något extra suspekt är det värt ett försök att få Rockstar att betala dig för det!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts