Hideo Kojima antyder nytt skräckspel

Hideo Kojima antyder nytt skräckspel

Bild: Kaizerkunkun/Twitter

Den tidigare Metal Gear Solid-regissören Hideo Kojima gav oss nyligen Playstation 4-spelet Death Stranding (som kommer till pc i början av nästa sommar) och kan därför börja blicka vidare mot nya projekt. Och nu antyder han inte särskilt subtilt att han kan fortsätta där han lämnade av med PT.

PT var en spelbar teaser för Silent Hills som släpptes 2014 (som aldrig blev klart, då Hideo Kojima lämnade Konami kort därpå) som hyfsat omedelbart fick kultstatus – speciellt efter att Konami tog ner spelet från Playstation Store, vilket gör att vi numera måste förlita oss till diverse remakes och alternativa versioner,

Nåväl: nu har Hideo Kojima tweetat att han såg delar av den thailändska skräckfilmen The Eye under utvecklingen av PT, och han undrar högljutt för sig själv om han kommer kunna se klart filmen den här gången? Hideo Kojima har en lång historia av hajpande på internet, så han är väl medveten om vilka diskussioner en tweet av det här slaget väcker. Frågan är bara om han skojar med oss eller om han faktiskt menar allvar?

Här är Hideo Kojimas skräcktweet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts