Här är gameplay-premiären för Age of Empires IV

Här är gameplay-premiären för Age of Empires IV

Precis som utlovat fick Relic Entertainments efterlängtade rts Age of Empires IV efterlängtad gameplay-premiär igår kväll, under Microsofts stora livesända X019-event i London. Således kan du kolla in de allra första spelsekvenserna här nedan, där både tidsepoken och två spelbara fraktioner avslöjas.

Shannon Loftis, studiochef för den nya Age of Empires-dedikerade studion World’s Edge (även om själva utvecklingsarbetet för Age of Empires IV fortfarande görs av Relic), säger att spelet fokuserar på medeltiden, och i trailern gör välutrustade engelsmän upp med ridande mongoler.

Mycket mer vet vi inte för tillfället, men om du vill spela Age of Empires precis nu så släpptes Age of Empires II: Definitive Edition under gårdagen (även till Steam!), och Shannon Loftis säger att man noggrant kommer lyssna på feedbacken för att göra både Age of Empires II: Definitive Edition och Age of Empires IV ännu bättre.

Här är trailrarna för Age of Empires IV och Age of Empires II: Definitive Edition.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts