Diablo 4 har avtäckts, bjuder på delad spelvärld

Diablo 4 har avtäckts, bjuder på delad spelvärld

Precis som de senaste veckornas läckor har antytt annonserades Diablo 4 äntligen under Blizzcons öppningsceremoni igår kväll. Och precis som tidigare rykten har hävdat kommer spelet återgå till seriens mörkare rötter, vilket den filmiska trailern nedan visar med all önskvärd tydlighet.

Faktum är att det nästan 10 minuter långa klippet påminner mig mer om helvetetiska skräckfilmer som Hellraiser och Event Horizon än om Diablo, speciellt när Lilith, lidandets moder, gör storslagen entré.

Vi har även fått en tre minuter lång gameplaytrailer som fortsätter längs mörkrets väg, tillsammans med bibehållet isometriskt perspektiv, riddjur, och de klassiska karaktärsklasserna barbar, trollkvinna och druid. Arbetet med Diablo 4 verkar vara rätt långt framskridet, då spelet rentav är spelbart på Blizzcons mässgolv, även om Blizzard själva säger att vi inte bör förvänta oss en lansering “inom den närmaste tiden” (via våra internationella kollegor).

Diablo 4 kommer även kräva ständig internetuppkoppling , då en av nyheterna är ett “stort, sömlöst, sammakopplat och delat utrymme i världen, där man kan gå ner i grottor, sammansluta med vänner, idka byteshandel och ägna sig åt PvP”. Man kommer fortfarande kunna spela solo om man vill, men inte offline.

Här är de första trailrarna för Diablo 4.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts