Det finns redan planer för sju The Witcher-säsonger

Det finns redan planer för sju The Witcher-säsonger

Förra veckan kollade vi in trailern för den kommande och 10 episoder långa Netflix-adaptionen av The Witcher, som har premiär lagom till jul, den 20 december. Men om showrunnern Lauren Hissrich får bestämma blir det betydligt fler avsnitt och säsonger än så, och planer har redan tagit form.

I en intervju med SFX Magazine (via Gamesradar) säger showrunnern Lauren Hissrich nämligen att hon redan har planerat berättelser för hela sju säsonger.

– Vi har inte en andra säsong ännu – men vi hoppas få det – men just nu handlar det bara om “hur inleder du berättelser som verkligen kommer fånga publiken i åratal?”. Det värsta vi kunde göra vore att lägga all vår energi på endast säsong ett, och inte tänka på hur dessa karaktärer kan växa.

Hissrich uppmanar ändå tittarna att inte fästa sig alltför hårt vid karaktärerna eftersom “inte alla” kommer överleva första säsongen. Vi hoppas bara att Hissrich inte faller allt för hårt för frestelsen att försöka göra Game of Thrones för Netflix, och låter The Witcher-serien skaffa sig dess helt egna identitet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts