Veckan som gått på PC Gamer (v. 43, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 43, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

The Outer Worlds

av Joakim Kilman

“Den som oroar sig över att detta är ett enkelspårigt, actionfokuserat spel kan slappna av direkt. Så länge du är tillräckligt len i truten kan du snacka dig ur det mesta.”

Bild från The Outer Worlds.

* * *

ARTIKLAR

Motion Twin – framtiden för Dead Cells-studion

av PCG-Redaktionen

Iceborne vill verkligen att du ska känna kylan. Frost täcker ditt vapen medan du strider, snön formas under din tyngd och snövallar kan sakta ner dig betänkligt.”

* * *

Resident Evil – Intensivkurs

av Rikard Olsson

“Sedan 1996 har serien förvisso bjudit på flera lågvattenmärken men även flera storartade höjdpunkter, med olika nyanser av skräck och genrehybrider.”

Bild från Resident Evil-remaken.

* * *

Kolla även in

av Fredrik Eriksson

“Kolla in några kommande spel som förtjänar mer uppmärksamhet!”

Bild från This Land is My Land.

* * *

Spelar just nu

av PCG-Redaktionen

“Läs vad Benny, Charlie, Mattias, och Jocke spelat på sistone.”

Bild från Hyper Light Drifter.

* * *

FÖRHANDSTITTAR

Atomicrops

av Joakim Kilman

“Jag är förtjust i både lugna livssimulatorer och hetsiga roguelike-shooters. Idén att blanda koncepten till ett och samma spel är briljant, men också något som är svårt att åstadkomma i praktiken.”

Bild från Atomicrops.

* * *

Planet Zoo

av Andy Kelly

“Tyvärr kan jag inte, hur mycket jag än vill, ägna hela dagen åt att glo på noshörningar. Jag har andra problem att lösa!”

Bild från Planet Zoo.

* * *

The Siege and the Sandfox

av Andy Kelly

“Detta uppmuntrar dig att nyttja hela bandesignen, hitta alternativa vägar och använda ökenrävens alla klättringsknep för att dig framåt – eller uppåt.”

Bild från The Siege and the Sandfox.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts