Veckan som gått på PC Gamer (v. 41, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 41, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Trine 4

av Joakim Kilman

“Det är svårt att inte trivas i de färgstarka, lummiga och atmosfäriska fantasymiljöerna. Samtidigt är det också svårt att bli genuint entusiastisk över en i slutänden ganska tam spelupplevelse.”

Bild från Trine 4.

* * *

Grid

av Benny Holmström

Grid är långt ifrån perfekt, speciellt online, men själva bilkörandet gör fortfarande spelet till en vinnare.”

Bild från Grid.

* * *

Ghost Recon Breakpoint

av Jerry Fogselius

“Oavsett om jag spelar själv eller med vänner finns det alltså alltid något som hindrar storyn från att flyta på (utöver faktumet att berättelsen i grund och botten är ganska ointressant).”

Bild från Ghost Recon Breakpoint.

* * *

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

av Rikard Olsson

“Självförtroendet och skaparglädjen från Yooka känns bortblåst och istället får vi blekt publikfrieri som saknar sin föregångares glöd och fingertoppskänsla.”

Bild från Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

* * *

Jenny LeClue: Detectivu

av Joakim Kilman

“Särskilt under spelets andra hälft, när det faktiskt börjar bli lite spännande, så sölar utvecklarna ner på tempot genom att tvinga oss att springa fram och tillbaka och göra otroligt tradiga och simpla uppgifter om och om igen.”

Bild från Jenny LeClue: Detectivu.

* * *

ARTIKLAR

Månadens hårdvara del 1

av PCG-Redaktionen

“Tangentbord, moderkort, headsets, cpu-kylare med mera!”

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts