Veckan som gått på PC Gamer (v. 40, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 40, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

PODCAST

Spelrum #20 – Ond bråd död

av Joakim Kilman

“Då är det givetvis hög tid för oss att snacka skräck i spel. Vi tar avstamp i de skräckögonblick som hemsökt oss mest genom åren, innan vi går igenom våra personliga favoritserier.”

Bild för avsnitt 20 av podcasten Spelrum.

* * *

RECENSIONER

Code Vein

av Benny Holmström

“Utöver estetiken är nämligen Code Vein en nästintill skamlös Dark Souls-kopia. Här finns områden som lika gärna kunde ha hetat Blighttown eller Anor Londo.”

Bild från Code Vein.

* * *

Rain of Reflections: Chapter 1

av Joakim Kilman

“Om en eldstrid ändå bryter ut så är målet inte att försöka skjuta ihjäl dina motståndare. Istället handlar det om att nöta ner deras vilja.”

Bild från Rain of Revelations.

* * *

What the Golf?

av Erik Bergérus

Goat Simulator och dess många imitatörer faller ofta tillbaka på ren och skär galenskap i hopp om att underhålla. What the Golf? är snarare minutiöst designat.”

Bild från What the Golf?

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts