Riot Games har tappat förståndet – utannonserade fem spel på samma gång!

Riot Games har tappat förståndet – utannonserade fem spel på samma gång!

Moba-giganten League of Legends firade 10 år med en massiv livestream inatt, och man utannonserade inte bara ett, inte bara två, utan hela fem nya spel! De är dessutom väldigt väl spridda över genrespektret med fightingspel, online-fps, actionrollspel, samlarkortspel och management sim!

Våra internationella kollegor har skrivit om vart och ett av spelen, så vi hänvisar till dem för ytterligare information: först ut har vi fightingspelet Project L, baserat på karaktärer från League of Legends (video), följt av det Counter-Strike– och Overwatch-doftande hjälte-fps:et Project A (video), som dock inte baseras på League of Legends. Det till synes Diablo-doftande actionrollspelet Project F (video) kretsar dock kring “utforskande av Runeterra tillsammans med vänner”, världen där League of Legends utspelas.

Buffén avrundas slutligen med det League of Legends-baserade och Hearthstone-doftande samlarkortspelet Legends of Runeterra (video), samt den Football Manager-artade affärssimulatorn League of Legends Esports Manager (video) som handlar om, just det, att driva ett eget esport-lag som tävlar i League of Legends.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts