Red Dead Redemption 2 kommer ÄNTLIGEN till pc!

Red Dead Redemption 2 kommer ÄNTLIGEN till pc!

Vägen har varit lång. Ledtrådarna har varit många. Väldigt många. För nästan exakt ett år sedan släppte Rockstar sitt extremt efterlängtade, och sedermera kritikerrosade, Red Dead Redemption 2 till konsoler varpå pc-spelare världen över ivrigt väntat på ett officiellt uttalande om att spelet ska dyka upp på våra burkar.

Nu kan vi till slut äntligen efter mycket om och men meddela att Red Dead Redemption 2 släpps på pc. Spelet släpps den 5e november och kommer då dyka upp på Rockstars egna launcher, samt Green Man Gaming, Epic Games Store, och Humble Store. Steam-användare får dock vänta hela vägen till december.

Utöver den här magnifika nyheten har Rockstar inte mycket mer att säga om pc-versionen just nu. Den ska innehålla grafiska förbättringar samt lite nytt innehåll, men utvecklarna lovar mer information den kommande veckan.

Den som vill förhandsbeställa Red Dead Redemption 2 på pc kan göra det via Rockstars launcher den 9e oktober.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts